zondag 21 juni 2009

De Doodledag



Vandaag was het dan zover, De Doodledag georganiseerd door De Labradoodlclub. Ondanks af en toe een flinke bui, was het ontzettend leuk!!
Achteraf baal ik alleen dat ik zo weinig van de demonstraties heb gezien, maar ik was zo onder de indruk van zoveel verschillende doodles bij elkaar!
Zoveel verschillende kleuren, vachten en maten!
Yabby heeft ontzettend veel bekijks gehad met zijn aparte vacht! Blijkbaar komt deze vacht niet zo veel voor bij de doodles en dus wij trots.
De baas van Draco (papa van Yabby) was er ook en die zei dat Draco dezelfde vacht had als Yabby toen hij klein was, dus we hebben goede hoop dat het zo zal blijven en inderdaad een kleine blonde Draco gaat worden!

Yabby en zijn broertje Dhooby waren helemaal van de wereld met elkaar, alleen maar spelen, spelen, spelen!
Heel leuk om te zien dat ze na 3 weken elkaar nog kende!


Zeg, Dhoob, waar zat je nou al die tijd joh!!


We zijn goed nat geregend, vandaar dat Yabby op de foto ook onder een lekkere handdoek lag bij te komen :)

Hij is helemaal kapot van alle indrukken en het spelen met Dhooby.

We hebben nog meegedaan aan een behendigheids parcour, maar helaas viel mij balletje steeds van de lepel en verloren we. Tja wat wil je ook als je tegen geweldige Boef moet strijden!
en ach, Yabby was ook een van de jongste doodles die mee deed. Dus Boef, niet meteen kapsones krijgen he, dat je gewonnen hebt van een pup van 11 weken :)

Verder waren we erg onder de indruk van de doggydance, echt geweldig gedaan door Brigitte van Gestel, we hadden ons opgegeven voor een lesje ter plekke, maar Yabby trok het niet meer en die hebben we verplicht rust gegeven in zijn buggy, waar hij graag gebruik van maakte.

Het was een hele geslaagde dag, met dank aan de Labradoodleclub! Petje af voor jullie organisatie en nog bedankt voor het presentje!

3 opmerkingen:

  1. Linda van der Logt-Choufoer22 juni 2009 om 06:22

    Ach wat lief die 2 broertjes bij elkaar...
    Woont hij een beetje in de buurt zodat jullie vaker kunnen "meeten" of zit dat er niet in?

    In elk geval een superdag als ik het zo lees!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha, waarom denk je dat Boef meedeed aan die gehoorzaamheidswedstrijd en niet Bickel...? ;) Met Boef zijn we al echt een heel hecht team, met Bickel moet dat nog allemaal komen, volgende jaar strijden Roel & ik tegen elkaar, haha!
    Maarre, dan nog, er deden meer oudere doodles mee hè, Boefje heeft heel knap zijn brokjes bij elkaar verdient! :))
    Leuk hè, al die doodles zo bij elkaar! Bickel heeft ook zijn twee zusjes gezien maar dat deed hem verder niks, erg leuk om Yabby wel zo met zijn broertje zien te ravotten!!!
    Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo,

    Even weer helemaal op de hoogte van jullie avonturen met Yabby! Super om te lezen.

    Groetjes Tini

    BeantwoordenVerwijderen