vrijdag 17 april 2009

Yabby is 2 weken oud!

Nog steeds weten we niet wie onze Yabby is, ze zullen de hondjes eerst testen om te kijken welk hondje geschikt is als Finn's hulphond. We zijn wel steeds nieuwsgieriger hoor, maar ze zijn allemaal leuk, lief en mooi!

Vandaag kregen we weer een update. De pups zijn enorm gegroeit en wegen nu ongeveer 1 kilo! (Jeempie wat worden dat voor monsters? was mijn eerste reactie! haha)


De oogjes zijn nu open en ze beginnen te spelen met elkaar. Beetje duwen en bijten totdat er een omvalt omdat ze nog niet heel stevig op hun pootjes staan. 1 van de pupjes kan zelfs al met zijn staartje kwispelen!

Ze grommen, en blaffen soms al een beetje, het worden dus nu echt hondjes en dat is ook goed te zien op het geweldige filmpje hier onder.


De pups hebben voorzichtig door het hekje kennis kunnen maken met de andere honden en Kiana vond het allemaal goed

Nog 3 weekjes en we gaan op kraambezoek, pfff wat lang nog. In de tussen tijd storten we ons maar op het uitzoeken van mandjes, speeltjes, bakjes, dekentjes etc. Het voelt bijna weer als toen we in afwachting waren van Finn en Yuna :)


2 opmerkingen:

  1. Hoi Deb,

    Geen speeltjes met piepjes kopen he?! Ik kom net van de introductie avond van de cursus die Edwin met Guus heeft gedaan (en nog steeds doet) en die ik nu met Jenna ga doen.... :-)
    Geen piepspeeltjes!

    Lennie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een snoepies om te zien.
    En ik vind het zo leuk dat jullie regelmatig een update krijgen, dat maakt de wachttijd wat makkelijker.

    Groetjes esther

    BeantwoordenVerwijderen